ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Αγώνας ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ της ομάδας του ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ με τους Παλαιμάχους.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι νικητές και ηττημένη δεν υπήρξαν  γιατί σ΄ αυτά τα παιχνίδια η συμμέτοχη παίζει μεγαλύτερο ρόλο.
 
Αλλά για μην  μου λένε και κουβέντες από την άλλη…  οι ομάδα του ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ νίκησε με δυο γκολ διαφορά τους παλαιμάχους, έχοντας οι παλαίμαχοι  μοιραίο παίχτη έμενα…  γιατί σημείωσα ένα μόλις γκολ και είχα και 4 δοκάρια….

Πέρα από την πλάκα όμως,  η ομάδα μας έκλεισε με το καλύτερο τρόπο την σεζόν τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας για αντιπάλους εξαιρετικές ομάδες, μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί πέρα από εξαιρετικοί παίχτες είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες το έδειξαν στο γήπεδο  κρατώντας  την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σε  λίγες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις  για την διεξαγωγή εκλογών και την εκλογή νέας διοικήσεις.