ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ - ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 3-1


Αυλαία του πρωταθλήματος για την ομάδα σήμερα, δυστυχώς συνοδεύτηκε με ήττα δεν τρέχει τίποτα όμως, τερματίσαμε μέσα στην πεντάδα  όπως ήταν ο αρχικός στόχος μας.
Για μας η πεντάδα ήταν μια υπέρβαση από πολλές απόψεις, νέα ομάδα, οικονομικά όπως σχεδόν όλοι, βοήθεια από πουθενά… μείναμε ολομόναχοι…  το παλέψαμε, αγωνιστήκαμε με ομάδες πολύ καλές, σίγουρα πιστεύω πως στην πρώτη εξάδα βρίσκονται  ομάδες Α1 και τέλος ο όμιλος αυτός ήταν πάρα πολύ καλός, καμία σχέση με τους άλλους... που τους πρωταθλητές σχεδόν τους ξέραμε από την αρχή...

Από αύριο ξεκινά  μια άλλη μέρα, θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.