ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΡΑΧΕΣ 2-1


Ένα ακόμη νικηφόρο παιχνίδι για την ομάδα μας στην έδρα μας απέναντι  με μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας.
Ένα ματς δυνατό και από τις δυο πλευρές που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην σωστή τακτική που ακολουθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Προηγηθήκαμε στο 20΄ με ένα τρομερό σουτ του Μακκα από 40 μέτρα στο γαμα της εστίας. Η χαρά μας δεν κράτησε για πολύ γιατί στο 30’ από   ένα λάθος της άμυνας η Ράχες ισοφάρισαν.
Στο 40΄όμως από ένα κόρνερ εκτελεσμένο από τον Αρχηγό Ν. Ηλιόπουλο  αυτογκόλ για τις ράχες,  γκολ για την ομάδα μας και το σκορ έκλεισε στο 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και όχι μόνο αυτό λίγο έλειψε να ισοφαριστούμε στο 80΄ σε τετ α τετ αλλά για μια ακόμη φορά ο Κώστας ο Τζανης πήρε την ¨ταυτότητα¨ του αντιπάλου και αποσόβησε το γκολ.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά!!! Ευχαριστούμε  τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο,  συνεχίζουμε με ένα τοπικό ντέρμπι εκτός έδρας  με την  ομάδα του  Σταυρού.