ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας ΣΤΑΥΡΟΣ - ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 2-0


Συνέχεια του πρωταθλήματος με μια ήττα εκτός έδρας από την ομάδα του Σταυρού. Στο παιχνίδι παίξαμε με αρκετές ελλείψεις παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας αν δεν κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη στην άμυνα  και ήμασταν λίγο τυχεροί στο παιχνίδι γενικότερα.
Δεν θα γράψω κάτι άλλο, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια,   έπαιξαν καλά με ψυχή δεν μας βγήκε το παιχνίδι συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά το επόμενο ματς με την Κομποταδα.

***  Και κάτι δικό μου …δεν θέλουμε να βγούμε… απλά αφήστε μας να παίξουμε…