ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑ – ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1-3


Συνέχεια του πρωταθλήματος σήμερα και οι ομάδα ταξιδέψε μέχρι την Πελασγια όπου και επικράτησε με ευκολία απέναντι στην ομάδα της Πελασγιας.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νωθροί δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα ήμασταν αρκετά μπερδεμένοι λόγο των απουσιών που είχαμε αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι.
Τα είπαμε για τα καλά στο ημίχρονο έγιναν κάποιες απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές και σκοράραμε στο 60΄ μετά από μια «μπούκα» του Καλτσα Σπύρου ανατροπή και πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Ν. Ηλιοπουλος  και 0-1.
Στο 65΄ πολύ καλή ενέργεια και συνδυασμός  από αριστερά Τρουμπουλου Ηλιοπουλου Γ. και Τσεκουρα Β. με τον  τελευταίο να σημειώνει ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά κάνοντας το 0-2.
Στο 70΄ξανα συνδυασμός   από αριστερά Ηλιοπουλου Γ. – Τρουμπουλου θ και Μπεσσα Κ με το μικρό να πλασάρει  εύστοχα και να κάνει το 0-3.
Δεχθήκαμε γκολ στο 77΄από μια μικρή αδράνεια της άμυνας  χάσαμε αρκετές ευκαιρίες θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά το δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε όλους τους άλλους πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα.
Συνεχίζουμε επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τις Ράχες.