ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΧΙΝΟΣ 4-1


Συνεχεία του πρωταθλήματος σήμερα αν και ήταν ντέρμπι τελικά παίξαμε και πάλι πολύ καλά και όπως δείχνει και το σκορ νικήσαμε άνετα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ποιος άλλος ο μεγάλος  αρχηγός Νίκος Ηλιόπουλος  πετυχαίνοντας  χατ τρικ με τρία γκολ τα δυο μάλιστα ο γίγαντας τα έβαλε με κεφαλιές .
Όλοι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά ένα γκολ έβαλε και ο Ριζαί αν και στην συνέχεια αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες και παίζαμε με δέκα.
Τι να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά συνεχίζουμε όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί απλά   κοιτάμε το επόμενο ματς και ότι βγει.

*** Τέλος να επισημάνω και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Προπονητή και παίχτη Γιώργο Ηλιόπουλο τα αποτελέσματα του έργου του είναι εμφανή στο γήπεδο και στην εικόνα της ομάδας γενικότερα.