ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΑΧΕΣ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 4-2

Σε ένα πολύ καλό ματς η ομάδα μας έχασε τελικά με σκορ 4-2 με το αποτέλεσμα να είναι κατά την γνώμη μου  πλασματικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός ρυθμού και χωρίς να το καταλάβουμε από λάθη μας στο 2΄ και στο 8΄χαναμε με δυο γκολ. Παίζαμε ανορθόδοξα και αυτό το πληρώσαμε από ένα ακόμη λάθος στο35΄οπου και έγινε το 3-0.  
 Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου στην συνέχεια είχαμε δυο αλλαγές στα άκρα και με εσωτερικές αλλαγές πιέσαμε , μπήκαμε πολύ δυνατά, πιστεύω  παίζοντας την καλύτερη μπάλα που έχω δει εδώ και χρόνια για  εκτός έδρας με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, δεν ήμασταν όμως τυχεροί αν και μειώσαμε στο 60΄με τον Βασίλη τον Τσεκούρα και στο 70΄ κάναμε το 3-2 είχαμε ευκαιρίες πολλές για γκολ και να φεύγαμε τουλάχιστον με την ισοπαλία στο 80΄ένα τρομερό φάουλ του Ριζαι τράνταξε το δοκάρι, είχαμε μια καθαρή ανατροπή στο 85΄στον Γατσιο  αλλά στο 86΄μετα από λάθος μας στην άμυνα διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί κερδίζουμε έχουμε μια καλή ομάδα πιστεύουμε όλοι σ΄ αυτή,   θέλουμε όμως τον χρόνο μας για να αλλάξουμε κάποιες κακές συνήθειες και νοοτροπίες του παρελθόντος,  η ομάδα θα  αποκτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση και σύντομα πιστεύω πως  θα φανεί αυτό  στο γήπεδο.
Κορυφαίοι του ματς Τσεκουρας, Ριζαι, Λιαγκας, Γατσιος, Ν.Ηλιοπουλος.

Επόμενο ματς εντος έδρας με τον Σταυρο σας θέλουμε όλους κοντά μας.