ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Πρωτάθλημα Α΄ κατηγόριας ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας νικώντας στην έδρα μας τον Σταυρο με σκορ 3-1.
Η ομάδα ήταν καλά διαβασμένη και νίκησε χωρίς να πιάσει το Μάξιμουμ  των δυνατοτήτων της.
Το σκορ άνοιξε στο 30΄ ο Ριζαι με φανταστική ενεργεία ξεκινώντας σε αντεπίθεση πίσω από κέντρο και αφου πέρασε 3 άτομα με ψηλοκρεμαστό πλασέ από 30 μέτρα έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 65΄ ωραίο 1-2   Τσεκουρα με Ριζαι και με ωραίο πλασέ ο συνήθης ύποπτος των τελευταίων αγώνων Τσεκουρας κάνει το 2-0.
Στο 70΄ δεχθήκαμε το γκολ σε μια αδράνεια της άμυνας από δεξιά ο Σταυρος μείωσε το σκορ σε 2-1.
Ο αρχηγός όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη… 1-2 Ριζαι με Χασιωτη στο κέντρο μπαλιά αριστερά του πρώτου στον Νικο Ηλιοπουλο ανατροπή του αρχηγού από τον τερματοφύλακα και πεναλτι… το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-1 οπού ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά όλοι μαζί χάνουμε όλοι μαζί κερδίζουμε έχουμε μια καλή ομάδα πιστεύουμε όλοι σ΄ αυτή και αυτό θα προσπαθούμε να το αποδείξουμε κάθε φορά στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη  θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να τους δικαιώνουμε.

Επόμενο ματς εκτός έδρας με της Κομποταδες