ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 0-3


Πρώτη αγωνιστική και ξεκίνημα με ήττα από τον πολύ καλό Προμηθέα Στυλιδας. Παρουσιαστήκαμε ανέτοιμη σαν ομάδα στο ματς δεν το πιστέψαμε αν και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε νωθρά στο δεύτερο  και δεχθήκαμε νωρίς γκολ. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο… ο στόχος ήταν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και αυτό κάνουμε δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο…απλά  προχωράμε.
Υπάρχουν ομάδες δυνατές στον όμιλο το ξέραμε από την πρώτη στιγμή απλά εμείς θα παίζουμε και θα παλεύουμε σε κάθε ματς  για την νίκη.
Αν έρθει καλώς αν όχι δεν τρελαινόμαστε κιόλας. Και κάτι τελευταίο όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Κοιτάμε το επόμενο ματς στην έδρα μας με την Πελασγια.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ηρθαν  στο γήπεδο, τους περιμένουμε σε κάθε αγώνα, πιστεύω πως σύντομα θα τους ανταμείψουμε με καλές εμφανίσεις και με νίκες!!!