ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδας μας


Τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδας μας στην Α1 Κατηγορία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενη με ήθος, με αξιοπρέπεια, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ιστορία του χωριού μας στο Φθιωτικο ποδόσφαιρο.
Δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, αγωνιστήκαμε  με παιδία από το χωριό μας και με φίλους μας από την Λαμία και τα γύρω χωριά, χωρίς την δαπάνη χρημάτων όπως συνήθως γίνεται σε αυτήν την κατηγορία.

Να ευχηθώ σε όλους μας υγεία και καλή συνέχεια.