ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 3-2


Βρεθήκαμε με τον Αρχηγό  χθες το βράδυ και τα λέγαμε όσον αφόρα την πορεία της ομάδας.
Ξενέρωσα μου είπε έχουμε γίνει σάκος του μποξ, δεν θα  έρθω στο παιχνίδι, κάνε ότι θες του λέω, τελικά σήμερα ήρθε.
Παίξαμε αρκετά καλά  αλλά όπως κάθε παιχνίδι προς το τέλος  χάναμε με 1-2. Μπήκε μέσα και χωρίς κάνεις να το καταλάβει έβαλε δυο γκολ από το πουθενά.
Απέδειξε γιατί είναι ένας μεγάλος και μοναδικός  αρχηγός, δεν έχω κάτι άλλο να του πω, απλά είσαι μεγάλη μόρα.
Τέλος να κλείσω με μια ακόμη φράση και παίρνοντας  φυσικά όλοι  την ευθύνη τον όσον λέω, Γιάννη Μαυρογονατε είσαι πολύ μεγάλος παίχτης φίλε…
Αυτά….