ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Ευρυτανικος – Μεξιατικος 2-1

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, προηγήθηκε γρήγορα  στο 25΄ με 1-0 όμως δεν κατάφερε να νικήσει, γιατί συνάντησε ξανά , όπως και στους προηγουμένους αγώνες,  τον συνήθη «ύποπτο»….  
Προσωπικά ντρέπομαι, δεν μπορώ να κοιτώ στα μάτια πλέον τους παίχτες μας, γιατί ο κόπος, ο ιδρώτας και όλοι γενικά η προσπάθεια που κάνουν στο γήπεδο πήγε χαμένη,  ήρθαν  δυστυχώς κάποιοι… και τους  την στέρησαν τόσο άδικα…
Στους τελευταίους αγώνες με Ελάτεια, Ροδιτσα και Ευρυτανικο  μας έκλεψαν 9 βαθμούς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, τα χεριά μας είναι δεμένα, τι να κάνουμε δηλαδή, να πάμε φυλακή; Δεν αξίζει τον κόπο.
Τώρα πλέον είναι αργά, ότι και να κάνουμε…τα ματς που θα μας έβαζαν στο παιχνίδι της παραμονής  χάθηκαν, ο στόχος επιτευχθεί …


ΥΓ. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα ξαναπούμε.