ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΣΤΥΛΙΔΑ 2-2


Σε ένα ματς που η ομάδα έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα έληξε  τελικά   με σκορ 2-2.
Ένα σκορ που μας αδικεί λόγο της μεγαλειώδεις εμφανίσεις μας, με πρωταγωνιστές ένα παίχτη σε κάθε γραμμή.
Βασιλείς Κατσαρός, Γιάννης Μαυρογονατος, Χρηστός Κρετσης, και τέλος ο  Αρχηγός Νίκος Ηλιόπουλος.
Φυσικά δεν παίζουν μόνο αυτοί, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας,  στάθηκαν πολύ καλά, για αυτό  ήρθε και το αποτέλεσμα.
Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. 

Θα μπορούσαμε να ήμασταν νικητές σ΄αυτό το ματς, δεν ήρθε δεν πειράζει  δεν μένουμε πίσω,  συνεχίζουμε, δεν μας νοιάζει αν θα πέσουμε, παίζουμε για την πάρτη μας και ότι βγει.
Το σημαντικότερο για μας είναι να μην χάσουμε την αξιοπρέπεια που είχαμε και έχουμε ακόμη σαν ομάδα, να συνεχίσουμε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Σ΄αυτή την καλή εμφάνιση μένω,  κλείνουμε το 2010 με ένα καλό ματς, σε  έναν χρόνο ορόσημο για την ομάδα μας ,γιατί σημαδεύτηκε με την μεγαλύτερη  επιτυχία στην ιστορία της, την άνοδο  για πρώτη  φορά,   στην Α1 Κατηγορία.

Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά , με υγεία και ότι καλύτερο.
Για την ομάδα μας να ευχηθώ μια καλή πορεία στην Α1 Κατηγορία.    
  Καλή χρόνια… ευτυχισμένο το 2011