ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο αγωνιστικής


  Τι να πω, ένα παιχνίδι φαινομενικά  ελεγχόμενο, που θα μας έδινε το τρίποντο,  ξαφνικά ανατράπηκε το σκηνικό και χάσαμε.
  Πρώτη αιτία η ελειψει υπομονής  στο παιχνίδι, καθόλου μα καθόλου τύχη και φυσικά μηδέν ψυχολογία μετά το πρώτο γκολ που φάγαμε.
  Έχουμε το γνώθις αυτό, ξέρουμε τι μας γίνεται, δεν ονειροβατούμε και καιρός να προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα.
  Δύσκολα θα μείνουμε στην κατηγορία, το ξέρουμε, τουλάχιστον να αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια έχουμε 30 παιχνίδια ακόμη μπροστά μας και βλέπουμε.
  Δεχόμαστε κάθε κριτική, από όλους τους φιλάθλους μας, είναι δεκτή,  αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτή είναι  η ομάδα, αυτός τους παίχτες έχει,  δεν γίνεται κάτι άλλο καλύτερο, αν έχουν καλύτερη λύση, να μας την πουν δημόσια και να πάρουν την ευθύνη.

 Ένα μπράβο στα παιδία έπαιξαν καλά ,δεν μας βγήκε, δεν μας νοιάζει, συνεχίζουμε και ότι βγει.