ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο αγωνιστικής (συνέχεια)


Τα καλά λόγια που έγραψα τις προηγούμενες ημέρες για τους παίχτες μας,  δύστυχος ήρθε η ώρα  να διαψευστούν χθες.  Δεν έχω λόγια να σχολιάσω της ενέργειες που κάνουν, είναι αψυχολόγητες, αδικαιολόγητες και περά από κάθε λογική.
Θα τους δοθεί μια τελευταία ευκαιρία να διορθώσουν  τα κακός κείμενα, αν δεν τελεσφόρηση και  αυτή η προσπάθεια, θα παρθούν  δραστικά και σκληρά μετρά  για όλους τους.

Αυτά…