ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν όλα τα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Αρχανιου.
Αν και αγωνιζόμασταν με αρκετές ελλείψεις λόγο τραυματισμών, τα παιδιά αγωνιστήκαν καλά, με αξιοπρέπεια και σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί.
Σαφώς θα πρέπει να γνωρίζουμε  ότι όλοι οι παίχτες των ομάδων  στην κατηγορία αυτή, είναι αμειβόμενη, δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα μας, που σημειωτέων  δεν αμείβεται κάνεις, ούτε με ένα ευρώ!!! 
Παρόλα αυτά οι  ομάδες που παίζουμε δεν έχουν κάτι καλύτερο από μας, απλά τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες και σε κάποια λάθη, που  η κατηγορία αυτή δεν συγχωρεί, εμείς ήμαστε νεοφώτιστη, δεν έχουμε την ανάλογη εμπειρία και έτσι κρίνονται τα παιχνίδια, αυτές είναι η διαφορές μας με τους άλλους, μην τρελαθούμε κιόλας…

Ένα  μεγάλο μπράβο αξίζουν όλοι παίχτες.

Επίσης να σημειώσω  ότι από τους 14 παίχτες που αγωνιστήκαν στον αγώνα του Σαββάτου η 10 ήταν Μεξαϊτες, αν αυτό λέει κάτι, προς όλες της κατεύθυνσης.
Το ξαναλέω… για να μην αγχώνονται κάποιοι δεν μας νοιάζει τι θα γίνει στο τέλος αν μείνουμε ή αν πέσουμε, δεν μας νοιάζει ρε… εμείς θα παίζουμε για πάρτη μας και για το χωριό μας !!!!

Τέλος βάζω ένα κουΐζ, αν υπάρχει ομάδα χωριού στην Ελλάδα, με 350 μόνιμους κατοίκους, το σημειώνω αυτό, που να έχει ομάδα στην Α1 Κατηγορία και να  αγωνίζονται τόσα ντόπια παιδιά, ας μας  πουν και μας να ξέρουμε.

Περιμένω απάντηση για το κουΐζ, στα σχόλια από κάτω…

Αυτά…..