ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΑΝΙ - ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

ΑΡΧΑΝΙ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 3-0

Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει για μια ακόμη φορά την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και συνεχίσουμε.

ΥΓ. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που δεν ενημερώνω το site της ομάδας έγκαιρα, ο λόγος είναι γνωστός, έχω δουλεία στο ελαιοτριβείο, θα προσπαθώ όταν έχω χρόνο να ενημερώνω πιο έγκαιρα το site, για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται  μακριά.


Αυτά .. ευχαριστώ

Μετά τιμής Δημήτρης Γιαννολοπουλος