ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Επισήμανση


Στο πρώτο παιχνίδι  έγραψα, ότι… έχουμε δρόμο ακόμη, μια επισήμανση προς όλους, ακολουθούμε μια διαφορετική πορεία σε σχέση με την πεπατημένη της κατηγορίας, π.χ. αμειβόμενη προπονητές, αμειβόμενη παίχτες, κ.α. τέτοια, δεν μπαίνουμε σ΄ αυτό  το καλούπι, δεν μας νοιάζει τι θα γίνει,  ένα είναι σίγουρο όμως,  ότι στο τέλος  θα είμαστε νικητές…
Αυτή την επισήμανση θα πρέπει να την ξέρει όλος  ο κόσμος έξω, αλλά προπάντων και η ιδία η ομάδα.
Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας η ομάδα σιγά  σιγά  θα βελτιώνεται, δεν υπάρχει άγχος, θα παίζουμε με αξιοπρέπεια, με λίγο υπομονή τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.

**ΥΓ.  Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…