ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠρόσκλησηΤην Δευτέρα 4-10-2010 και ώρα 16:00 στον Γήπεδο Μεξιατων,  θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣ ΛΑΜΙΑ στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ΗΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ.
Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να παραστούν στον πιο πάνω αγώνα τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του αειμνήστου αθλητή που για πολλά χρόνια  αποτέλεσε «πρεσβευτή» του φθιωτικού ποδοσφαίρου.