ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

www.mexiatikos.com


 Πρωτοτυπώντας και Θέλοντας να ενημερώνουμε τους φίλους μας και του συγχωριανούς μας  για τα νέα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας,  δημιούργησα εδώ και ένα χρόνο μια σελίδα στον ιντερνέτ .

Η σελίδα άλλαξε, όπως γενικά και η ομάδα, πιστεύω προς το καλύτερο, από BlogSpot έγινε  πλέον μια διεθνής  ιστοσελίδα με την ονομασία    www.mexiatikos.com.

Μπορείτε να μάθετε νέα και  στο facebook στην διεύθυνση:   
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/AS-MEXIATIKOS/254934582862?ref=sgm
   
Τέλος συνεχίζουμε την προσπάθεια, όλοι μαζί,  πιο δυνατή από ποτέ…. με μόνο γνώμονα πάντα  το καλό της ομάδας.


Δημήτρης Γιαννολόπουλος