ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ «ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 4-1»

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα και η ομάδα μας έπαιξε εκτός έδρας με την Ελάτεια. Έχασε με σκορ 4-1 αλλά αυτή την φορά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας.
Η ομάδα στάθηκε καλά, βελτιωμένη σε πολλά σημεία, θέλει ακόμη πολύ δουλεία, ο χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος σε σχέση με τις άλλες ομάδες, η ομάδα ξεκίνησε στις 17 Αύγουστου προετοιμασία και έχει δώσει ήδη τρεις αγώνες ένας στο  κύπελλο και δυο στο  πρωτάθλημα.
Όσον αφόρα την εικόνα του αγώνα στο 42΄ προηγήθηκαν η γηπεδούχοι έκαναν στο 45΄το 2-0 έτσι τελείωσε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο στο 54΄ έγινε το 3-0 μειώσαμε με πέναλτι του Δημητρελη σε 3-1 και στο 84΄εγινε το 4-1.
Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας η ομάδα σιγά  σιγά  θα βελτιώνεται, δεν υπάρχει άγχος, θα παίζουμε με αξιοπρέπεια, με λίγο υπομονή τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.
Αυτά για την ώρα θα τα ξαναπούμε στα μέσα της εβδομάδας, το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι τελικό για την ομάδα μας με την Ροδιτσα.