ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Ηλίας Μπαμπαλης

Ήταν Αύγουστος του 2007 όταν κατακτήσαμε το πρώτο κύπελλο για το χωριό μας που ήταν μια διοργάνωση των πολιτιστικών συλλόγων όλων των χωρίων του Δήμου Υπάτης στο Mπάσκετ .

Το βραδύ το γλεντήσαμε στον μαγαζί του Ηλία του Μπαμπαλη και δώσαμε μια υπόσχεση να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1 κατηγορία, ότι δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια.

Τηρήσαμε την υπόσχεση μας και την προηγούμενη Κυριακή 8 Μάιου 2010 το πήραμε, σε περίμενα για να πιούμε μαζί μπύρες, να φιλήσουμε το κύπελλο, (όπως στην Φώτο) και να πανηγυρίσουμε.

Δυστυχώς μας έφυγες από κοντά μας τόσο γρήγορα και απρόσμενα , θα σε θυμούμαστε πάντα, αντίο φιλέ Ηλία, να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ