ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Απονομή του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας του 3ου Ομίλου στον ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

Και επίσημα πλέον πρωταθλητές με την βράβευση της ομάδα μας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο Δημήτρη Κουτρομανο και το Διοικητικό συμβούλιο.

Μετά από 49 χρόνια από την ίδρυση της, η ομάδα κατακτά άξια το πρωτάθλημα βασιζόμενη στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, το ήθος και το ύφος που επέδειξε σε όλοι την διάρκεια του πρωταθλήματος

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι παίχτες μας, ο προπονητής μας ο Χρηστος Καλκανης και φυσικά οι Διοίκηση της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου στην διοίκηση και ειδικότερα το αδελφικό μου φίλο Γ. Γραμματέα και Διευθύνων Σύμβουλο Θοδωρή Καραγκούνη.


Να ευχαριστήσω επίσης τους πολύτιμους χορηγούς μας που μας εμπιστευτήκαν σε μια δύσκολοι οικονομική συγκύρια, πιστεύω ότι η ομάδα τους δικαίωσε κατακτώντας το πρωτάθλημα και τους θέλουμε και στην συνεχεία αρωγούς για της νέες επιτυχίες της ομάδας που θα επακολουθήσουν.Τέλος να ευχαριστήσω δημόσια των πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας τον Δήμαρχο Υπάτης Δημήτρη Καραβάνα για την πολύτιμη βοήθεια του τόσο από πλευράς υποδομής, κατασκευάζοντας των φυσικό χλοοτάπητα στο γήπεδο, την ολοκλήρωση του ηλεκτροφωτισμού, όσο και από την οικονομική βοήθεια που μας προσέφερε. Έδωσε πνοή στην ομάδα, προοπτική για επιτυχίες και αυτές ήρθαν πολύ γρήγορα, από τον πρώτο κιόλας χρόνο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα γήπεδο στολίδι για το χωριό μας .