ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Ηλίας Μπαμπαλης 1960-2010

Οι οικογένεια του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ θρηνεί σήμερα στις 15/05/2010 ένα μέλος της οικογενείας του, που έφυγε δυστυχώς πρόωρα από την ζωή, σε ηλικία 50 ετών τον Ηλία Μπαμπαλη .

Ξεκίνησε από μικρός στην ομάδα του Μεξιατικου, έφυγε και αγωνίστηκε σε πολλές μεγάλες ομάδες της Φθιώτιδας και όχι μόνο ,αποδεικνύοντας την μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία, το πλούσιο ταλέντο του ως ποδοσφαιριστής, δημιούργησε παντού φίλους λόγο του αδαμάντινου και εξαιρετικού χαρακτήρα του .

Το φθιωτικο ποδόσφαιρο θρηνεί σήμερα έναν ποδοσφαιριστή που άφησε το δικό του στίγμα στα γήπεδα της Φθιώτιδας την δεκαετία του ’80 και ΄90 και όχι μονό.

Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ συντετριμμένο από τον πρόωρο χαμό του, θέλει να έκφραση τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Από το 1997 και μετά, ο Ηλίας Μπαμπαλης εντάχτηκε ξανά στην οικογένεια του Μεξιατικου , πρώτα ως άνθρωπος , μετά ως ποδοσφαιριστής , στην συνέχεια ως προπονητής και τέλος ως Πρόεδρος του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ .

Δυστυχώς μας έφυγες από κοντά μας τόσο γρήγορα και απρόσμενα , θα σε θυμούμαστε πάντα, αντίο φιλέ Ηλία, να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.Το Δ/κο Συμβούλιο τους ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ