ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Παράδοση των δώρων στους τυχερούς της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣΠραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 10 Απρίλιου 2010 στα γραφεία της ομάδας η Παράδοση των τριών από τα τέσσερα δώρα στους τυχερούς της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ από τον Πρόεδρο της Ομάδας Δημήτρη Γιαννολοπουλο και των Γ .Γραμματέα & Διευθύνων Σύμβουλο Θοδωρή Καραγκούνη.

Οι νικητές είναι ο Ζουμπουρλος Απόστολος που κέρδισε μια τηλεόραση LCD 32’’, ο Σταγιαννης Γεώργιος που κέρδισε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή net book 10.1 ΄΄, ο Λεντας Ιωάννης του Γεωργίου που κέρδισε ένα Gps (MLS Destinator).