ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των 4 μεγάλων δώρων που ήταν: 1) παπακι125 cc, 2) μια τηλεόραση LCD 32’’, 3) ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής net book 10.1 ΄΄ 4) Ένα Gps (MLS Destinator).


Τα νούμερα που κερδίζουν είναι τα εξής:

1) παπακι125 cc, ………………..No 818

2) μια τηλεόραση LCD 32’’,……No 759

3) έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή net book 10.1 ΄΄ …..No 641

4) Ένα Gps (MLS Destinator)…No 774


Οι τυχεροί που κερδίζουν τα δώρα να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Γιαννολοπουλο ή τον Αντιπρόεδρο Γατσιο Ιωάννη ή τον Διευθύνων Σύμβουλο Θοδωρή Καραγκούνη για την παραλαβή των δώρων.


- Το Gps (MLS Destinator) με το Νo774 κερδίζει ο Λεντας Ιωάννης του Γεωργίου


Όσο για τα υπόλοιπα δώρα με τους νικητές θα ανακοινωθούν αύριο.


Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλων τον κόσμο που μας βοήθησε, παίρνοντας λαχεία, για την ενίσχυση την ομάδα μας, υποσχόμαστε να τους δικαιώσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους, κατακτώντας το πρωτάθλημα, της Α΄ Κατηγορίας.Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαννολοπουλος