ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

(καθιστοί από αριστερά ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΜΠΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
όρθιοι από αριστερά ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΜΠΕΣΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΗΤΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα δεύτερη μέρα του Πάσχα 5 Απρίλιου 2010 ο καθιερωμένος αγώνας της ομάδας μας με την ομάδα των Παλαιμάχων.
Το σκορ ήταν ….., δεν μετρά μονό η συμμετοχή όλων μας παίζει ρολό και αυτή ήταν μεγάλη.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος και τελείωσε 1-0 υπέρ του ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ.Το γκολ μπήκε με πέναλτι (που δεν ήταν) που κέρδισε ο Τσεκουρας, το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Ν. Ηλιόπουλος κάνοντας το 1-0.Στο 35΄πέναλτι για τους παλαίμαχους που κέρδισε ο Ν. Γαλανης το εκτέλεσε και το απέκρουσε ο Β. Λιαγκας κρατώντας ανέπαφη την εστία του.Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αλλαγές και το 2-0 έγινε με αυτογκόλ του Πρόεδρου Δ. Γιαννολοπουλου (το έκανα επίτηδες γιατί έλεγαν πως δεν θα βάλω γκολ αν και έπαιζα μπακ…στο τέλος το έβαλα…χα..χα..χα).Μπήκαν και αλλά γκολ και από τις δυο πλευρές αλλά το καλύτερο γκολ το έβαλε ο Προπονητής Χρηστός Καλκανης με τρομερή τριπλά και πλασάρισμα με το αριστερό στο δεξί παραθυράκι του Λιαγκα.(καθιστοί από αριστερά ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΗΤΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΠΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
όρθιοι από αριστερά ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΕΣΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ.)

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο (περίπου 200 άτομα), τους παλαίμαχους, την ομάδα μας και να τους ευχηθώ καλό Πάσχα, χριστός ανέστη, υγεία πάνω απ΄ όλα και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναϊδωθούμε.