ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΛΑΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ - ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Συνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδέψε στην Παλαια Γιαννιτσου σε υψόμετρο 1000 μέτρων και νίκησε με σκορ 1-3.
Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας έλεγχε το παιχνίδι και στο πρώτο τρίλεπτο είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ.
Το γκολ ήρθε στο 30’ μετά από τρομερή ενεργεία του Γ. Ηλιοπούλου πάσαρε στον αρχηγό Νίκο Ηλιόπουλο και με ωραίο πλασέ 0-1.
Έτσι τελείωσε το ημίχρονο, στο 60΄αλλαγη του αρχηγού με τον Μάκη Μπαρκα και δυο λεπτά μετά από φάουλ , τρομερή πάσα στον κενό χώρο από τον Μάκη ωραίο πλασέ του Γιώργου Ηλιοπούλου και 0-2.
Η ομάδα μας έπαιζε στο μισό γήπεδο και δεν άργησε να έρθει και το 0-3 με τον Βασίλη Τσεκουρα με δυνατό σουτ από 40 μετρά.
Στο 88΄ γκολ για την Π. Γιαννιτσου και 1-3 όπου και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Χάθηκαν και αλλά γκολ, η ομάδα έπαιξε σοβαρά και πειθαρχημένα παρόλο της τρομερές απουσίες λόγο τραυματισμών που είχαμε, συγχαρητήρια σε όλα τα παΐδια που έπαιξαν, τόσο οι βασικοί τόσο και σιούτους που ήρθαν από τον πάγκο.

Συγχαρητήρια τέλος για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και την όλοι εικόνα της ομάδας.

Επόμενος αγώνας εκτός με το Καστρί


Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Παλαιάς Γιαννιτσους που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Σύνθεση:

ΜΗΤΡΑΓΚΟΣ, ΜΑΚΚΑΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΜΟΣΧΟΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ, ΡΙΖΑΪ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

Αλλαγές:

60΄ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν. -ΜΠΑΡΚΑΣ,, 65΄ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ- ΖΑΡΟΔΗΜΟΣ, 70΄ ΓΑΤΣΙΟΣ Ν- ΛΙΑΓΚΑΣ Β.

ΠΑΛΑΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ

Σύνθεση:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΧΕΙΜΟΝΑΣ, ΓΙΑΝΑΚΚΑΚΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ-(72΄ΘΕΟΧΑΡΗΣ), ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΜΠΑΔΙΑΡΗΣ.
** * Πάγια τακτική της σημερινής Διοικήσεις και εμένα προσωπικά είναι οι αγώνες της ομάδας μας να παίζονται στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.
Με όλες της ομάδες που παίζουμε θέλουμε να δείξουμε την άξια μας στο γήπεδο μέσα και όχι έξω από αυτό.
Ο αθλητισμός και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο άθλημα, αφού δημιουργεί φιλίες, συναγωνισμό, δημιουργεί χαρακτήρες, ομαδικότητα και γενικά ένα ωραίο οικογενειακό κλίμα.
Αυτό το ποδόσφαιρο εμείς θέλουμε πάντα να πρεσβεύουμε.
Όμως κάποιες ενέργειες ορισμένων παραγόντων αμαυρώνουν αυτό το οικογενειακό κλίμα, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (το τονίζω αυτό), δεν χρειάζεται τέτοια.
Το ΔΣ της ομάδας και εγώ προσωπικά θα προστατέψω την ομάδα μας από αυτούς τους εξωγενείς παράγοντες με οποιαδήποτε τρόπο.
Οι ομάδα μας θα αγωνίζεται πάντα εντος του αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτό.
Τέλος, χρήματα σπαταλούν όλες οι ομάδες στην κατηγορία και όχι μόνο μια… ο νοών νοητό.

ο
πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννολόπουλος