ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΤην Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου θα συνεδρίαση η ΕΠΣΦ για τον ορισμό ημερομηνίας για το εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Γεώργιο που αναβλήθηκε.

Η ομάδα μας με έγγραφο της κοινοποίησε στην ΕΠΣΦ τον ορισμό του αγώνα σαββατοκύριακο και όχι καθημερινή και ο λόγος είναι ότι η πλειοψηφία τον παικτών μας είναι μαθητές και φοιτητές και αδυνατούν να αγωνιστούν καθημερινές.

Συνεχίζεται η αγωνιστική περίοδος με τον εντος έδρας αγώνα με το Αμουρι το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:00.

Όλοι στο γήπεδο ΜΕΞΙΑΤΩΝ.