ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ - ΒΡΑΧΑΣυνεχεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας νίκησε εντος έδρας την Βραχα με σκορ 3-1.

Για μια ακόμη φορά σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι η ομάδα μας έκανε τα εύκολα δύσκολα και νίκησε δύσκολα την Βραχα .

Για μια ακόμη φορά δεχθήκαμε ένα γκολ από του πουθενά στο 30΄με φάουλ και 0-1 για την ομάδα της βραχας.

Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα μας να είναι φλύαρη και δύσκολα να πατά περιοχή για να βάλει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την είσοδο του Ριζαι που άλλαξε και την μορφή του παιχνιδιού

Στο 1’ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ισοφάρισε με ένα ωραίο γκολ τον Ηλία Ανυφαντη που σημειωτέων ήταν και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας για μια ακόμη φορά.


*** Τον ευχαριστώ προσωπικά δημόσια γιατί είναι πολύ μεγάλος παίχτης.


Η ομάδα άρχισε να παίζει σοβαρά και έκανε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί, στο 70΄ μίλησε και πάλι ο αρχηγός Νίκος Ηλιόπουλος που εκμεταλλευόμενος την φανταστική ενεργεία του Νίκου Γατσιου που πέρασε τρεις παίχτες, με πολύ καλή πάσα στο τέλος, έδωσε στον αρχηγό, που δεν δυσκολεύτηκε με την μεγάλη του κλάση να κάνει το 2-1.

Στο 90΄ δοκάρι για την ομάδα της Βραχας και στο αμέσως επόμενο λεπτό επέλαση από το κέντρο με τον Ριζαι, αφού τους πέρασε όλους, με ωραίο πλασέ κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Βραχας που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.


Συγχαρητήρια τέλος για μια ακόμη φορά στον Κόουτς Χρήστο Καλκανη για το κοουτσάρισα και για την υπομονή του με όλους μας.


*** Ζητώ Δημόσια συγγνώμη σε όλους, για τα μικροεπεισόδια στο τέλος που έπρεπε να αποτρέψω, υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνουν.


Επόμενος αγώνας εκτός με την Παλαιά Γιαννιτσου.


Σύνθεση:

ΛΕΛΛΗΣ, ΜΑΚΚΑΣ ,ΚΡΕΤΣΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.


Αλλαγές:

46΄ΚΑΛΤΣΑΣ-ΡΙΖΑΙ, 70’ ΚΥΠΡΩΤΗΣ-ΜΠΑΡΚΑΣ, 80΄ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν- ΧΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο πρόεδρος


Δημήτρης Γιαννολοπουλος