ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΙΤΩΛΗ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣΣυνεχεία του πρωταθλήματος για την ομάδα μας με την εκτός έδρας νίκη με 2-1 με την Βιτωλη.
Το σκορ φυσικά δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα που ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο και με πολύ δυνατό αέρα.
Παρόλο της πολλές απουσίες η ομάδα μας νίκησε και συνεχίζει…
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα επιθετικός μονόλογος με την ομάδα να χάνει πολλές ευκαιρίες να έχει και ένα δοκάρι από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος που σημειωτέων ήταν και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας.**(Ίσως επειδή φόραγε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και του έφερε γούρι, μιας και ο φυσικός αρχηγός Νίκος Ηλιόπουλος έλειπε από το ματς λόγο τραυματισμού.)
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δημητρελης κέρδισε πέναλτι μετά από φοβερή ενεργεία το εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Γαλανης και έκανε το 1-0.
Στην συνεχεία τρομερή ενεργεία από τον Μακη Μπαρκα παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή και 2-0 από τον Γιώργο Δημητρελη.
Στο τέλος του αγώνα μια αδράνεια της άμυνας και 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Να δώσω για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στον Χρηστο Καλκανη για του κοουτσάρισα, για την σωστή διαχείριση του υλικού που εχει, που παρόλο της τρομερές έλλειψης από παίχτες, η ομάδα κατεβαίνει τους τελευταίους αγώνες και παίζει αξιοπρεπώς.

Συνεχίζουμε… επόμενος αγώνας εντός έδρας με την ομάδα της Βραχας.

Όλοι στο γήπεδο

Ο πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννολοπουλος