ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε ο εξ αναβολής αγώνας εκτός έδρας με τον Άγιο Γεώργιο για την ομάδα μας.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας αδικείτε από το αποτέλεσμα, λογο της πολύς καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Μπήκε δυνατά από το πρώτο ημίχρονο έχασε δυο με τρεις κλασικές ευκαιρίες και σε μια αντεπιθεση στο 40’ γκολ για τον Άγιο Γεώργιο και 1-0.
Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μόλις στο 47΄ η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γιώργο Δημητρελη που βρήκε δίκτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ένα καταπληκτικό 25΄ λεπτό για την ομάδα μας με πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τον Δημητρελη και τον Νίκο Ηλιόπουλο αλλά η ομάδα δεν ευτύχησε να βάλει γκολ και να κλειδώσει με αυτήν την εμφάνιση και την νίκη.

Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι, να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους αγωνιστήκαν σήμερα απέδειξαν ότι δεν αξίζει να βρισκόμαστε σ΄αυτή την θέση, συνεχίζουμε, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα.


Σήμερα ευχαριστηθήκαμε όλοι το ποδόσφαιρο που παίξαμε, θα συνεχίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια να παίζουμε με αυτό τον τρόπο, χωρίς άγχος, με πάθος και με δύναμη και τα αποτελέσματα θα έρθουν.


Επόμενο παιχνίδι εκτός εδρας με την Βιτωλη.


Συγχαρητήρια στον προπονητή μας τον Χρηστό Καλκανη που κοουτσάρισε άψογα την ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό.


Συγχαρητήρια σε όλους.


Σύνθεση:

ΛΕΛΛΗΣ, ΜΑΚΚΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ)


Αλλαγές:

ΛΙΑΓΚΑΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ, ΖΑΡΟΔΗΜΟΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ