ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΑρχή του δευτέρου γύρου και η ομάδα μας σε ένα καλό ματς νίκησε το πλατύστομο με σκορ 4-2.
Στα πρώτα λεπτά ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου ωραίος συνδυασμός για την ομάδα του πλατύστομου και έγινε το 0-1.
Αμέσως μετά από λίγα λεπτά πολύ καλή ενεργεία του Γιώργου Ηλιόπουλου από αριστερά σέντρα και γκολ με κεφάλια από τον Μάκη Μπάρκα κάνοντας το 1-1.
Επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας ωραία ενεργεία του Βασίλη Τσεκούρα από δεξιά ανατροπή και πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Γαλανής και 2-1.
Ωραία ενεργεία και πάλι από δεξιά του Φιλίππου Καραδήμα παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή και γκολ από τον Μάκη Μπάρκα και 3-1.
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένα λάθος στην άμυνα τετ α τετ για το πλατύστομο και με ωραίο πλάσε το 3-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52΄ ωραία ενεργεία του Ηλία Κυπριώτη πλάσε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και 4-2.
Ένα φλύαρο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι τέλειωσε και το παιχνίδι, σε γενικό επίπεδο μια καλή εμφάνιση για την ομάδα πού αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται ξανά στην αρχική της κατάσταση.
Ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητή μας Χρήστο Καλκανη.

Κοιτάμε το επόμενο ματς εκτός έδρας με την ομάδα του Άγιου Γεώργιου.

Σύνθεση:
ΜΗΤΡΑΓΚΟΣ, ΛΙΑΓΚΑΣ, ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ, ΜΑΚΚΑΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΚΑΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Αλλαγές:
ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ,ΖΑΡΟΔΗΜΟΣ.