ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ –ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣΣε μια ακόμη κακή εμφάνιση η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Τυμφρηστού.

Υπήρχαν αρκετές ελλείψεις λόγο τραυματισμών αλλά αυτός δεν είναι λόγος δικαιολογίας για την απαράδεκτη εμφάνιση.

Έχει χαθεί η πειθαρχεία, η αυτοπεποίθηση ο εγωισμός χωρίς να υπάρχει λόγος από την στιγμή που φτάσαμε στην πρώτη θέση.

Θα καταβληθούν προσπάθειες από όλους μας τόσο του προπονητή όσο και της διοικήσεις για την αναστροφή το κλίματος.

Στο αγώνα δηχθήκαμε ένα γελοίο γκολ στο πρώτο ημίχρονο όταν ένας παίχτης του Τυμφρηστού ξεκίνησε με την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της ομάδας του διέσχισε όλο το γήπεδο δεν το μάρκαραν τα αμυντικά χαφ πέρασε όλοι την ομάδα και έβαλε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξυπνήσαμε για 20 περίπου λεπτά, ο Βασίλης Τσεκούρας με ωραία προσπάθεια και επίμονη ισοφάρισε.

Στην συνεχεία χάναμε την μια ευκαιρία μετά την άλλη και ο καλύτερος παίχτης της ομάδας ο Ηλίας Κυπριώτης κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Ηλιόπουλος και κάναμε το 1-2.

Για ένα ανεξήγητο λόγο η ομάδα ¨κάθισε¨ αντί να κυνηγήσει να βάλει και αλλά γκολ και το αποτέλεσμα ήταν περίπου στο 80΄σε μια στιγμή αδυναμίας να μην πω κάτι άλλο έγινε το 2-2.

Για δέκα λεπτά χάναμε την μια ευκαιρία μετά την άλλη αλλά από αποτέλεσμα τίποτα.

Καλύτερος παίχτης μόνο ο Ηλίας Κυπριώτης ο όποιος έπαιζε μονός του την ομάδα του Τυμφρηστού.

Να ευχαριστήσω δημόσια για την άψογη φιλοξενία από την πολύ καλή ομάδα του Τυμφρηστού .