ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Aναβάλλονται ΟΛΟΙ οι αγώνες της ΕΠΣΦ για το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου 2010 λόγω κακοκαιρίας.

Το παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο δεν γίνεται γιατί αναβάλλονται ΟΛΟΙ οι αγώνες της ΕΠΣΦ για το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου 2010 λόγω κακοκαιρίας.

Περιμένουμε την ακριβή ημερομηνία που θα ορίσει η ένωση για τον αγώνα.

Και κάτι άσχετο που θα πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια σε όσους γράφουν για κάποιους παίχτες που θα αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Κάνεις παίχτης δεν θα φύγει από την ομάδα αλλά θα προστεθούν και άλλοι , γιατί η ομάδα έχει στόχο την Α1΄κατηγορια,

Τέλος.