ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΖΥΛΕΥΤΟ - ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, η ομάδα μας έχασε από το Ζυλευτο με σκορ 3-0.
Στα πρώτα λεπτά και ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος σε μια αντεπίθεση και ετοιμαζόταν να βάλει γκολ έπαθε διάστρεμμα και βγήκε με αναγκαστική αλλαγή.
Υπήρχαν ελλείψεις από επιθετικούς λόγω τραυματισμών και όχι μόνο, Καραδημας, Μπαρκας, Δ.Γαλανης.
Η ομάδα έδειξε σημεία απειθαρχίας, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και αλλά πολλά…. θα επιβληθώ εγώ προσωπικά για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους.
Είναι μακρύς ακόμη ο δρόμος για το πρωτάθλημα, ηρεμία πρώτα από όλα και συνεχίζουμε .

Λόγω το ημερών εύχομαι σε όλους καλές γιορτές , υγεία και ευτυχία


Ο πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ