ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΣ


Μια ακόμη μεγάλη νίκη για την ομάδα μας που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λογo του καιρού και λόγο κάποιον «φίλων» εντος εισαγωγικών που δεν βάζουν μυαλό νομίζοντας ότι με πλάγιους τρόπους θα μας σταματήσουν, αμ δε.


Στο ματς τώρα όπου για μια ακόμη φορά η ομάδα έπαιξε πειθαρχημένα και σοβαρά και νίκησε με σκορ 2-1.

Προηγήθηκε ο Παμφθιωτικος με 0-1 ισοφάρισε η ομάδα μας με τον Δ . Γαλανη σε 1-1 και το σκορ έκλεισε με φανταστικό πλασέ κάνοντας το 2-1 ο Γ. Ηλιόπουλος.

Η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών να διευρύνει το σκορ άλλα έπαιξε με έναν πολύ καλό αντίπαλο που του αξίζουν συγχαρητήρια για την αγωνιστική του παρουσία.


Ένα μεγάλο προσωπικό μπράβο στο κοουτσάρισα το Χρηστου Καλκανη για μια ακόμη φορά.


Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή εμφάνιση της ομάδας, συνεχίζουμε , κοιτάμε τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με το Ζυλευτο.