ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑ - ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα νίκησε την ΤΣΟΥΚΑ με 1-3 και προχωρά για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα της εντος με τον ΠΑΜΦΙΩΤΙΚΟ.
Tα γκολ έβαλαν στο ΄8 ο ΜΑΚΚΑΣ με φάουλ στο 47΄ ο ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ έκανε το 0-2 μείωσε στο 63΄η ΤΣΟΥΚΑ με τον ΚΑΛΟΠΗΤΑ και το σκορ έκλεισε ο ΡΙΖΑΙ στο 87΄.
Ευχαριστώ τον ΠΑΝΟ ΣΤΑΓΙΑΝΝΗ για τις φωτογραφίες που μου έστειλε


ΜΕΞΙΑΤΕΣ
(ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)
ΛΕΛΛΗΣ,ΜΑΚΚΑΣ,ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ,ΚΡΕΤΣΗΣ ,ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ,ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ,ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ,ΓΑΤΣΙΟΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ,ΡΙΖΑΙ,ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΛΛΑΓΕΣ: ΛΙΑΓΚΑΣ,ΓΑΛΑΝΗΣ Δ, ΧΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.
****ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ ......Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...