ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009 – 2010 ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΒΙΤΩΛΗ4os αγώνας πρωταθλήματος και 2ος αγώνας εντος έδρας και η ομάδα μας νίκησε την ΒΙΤΩΛΗ με σκορ 7-0. Μετά το ατυχές πρώτο αγώνα εντος έδρας η ομάδα έδειξε αγωνιστική πειθαρχεία για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και κέρδισε με μεγάλο σκορ.
Η ομάδα από την αρχή έδειξε τι ήθελε στο γήπεδο γι’ αυτό και σημείωσε το πρώτο γκολ στο 2΄λεπτο με τον Μακη Μπαρκα.
Στην συνεχεία είχε δοκάρι στο 10΄ και στο 15΄ με το Ριζαϊ, στο 20΄ σημείωσε το 2- 0 ο Καραδημας ύστερα από φανταστική ενεργεία του και το ένα-δυο με τον Μπαρκα
Στο 27΄ μετά από σέντρα του Καραδημα από δεξιά ο Ριζαϊ σημείωσε το 3-0 με ωραίο σουτ.
Στο 34΄ ο Αρχηγός και για μια ακόμη φορά και καλύτερος παίχτης της ομάδας ο Νίκος Ηλιόπουλος από το ύψος του πέναλτι με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0.
Το σκορ του πρώτο ημιχρόνου έκλεισε στο 38΄ με ωραίο πλασέ ο Καραδημας μετά από πολύ καλή ενεργεία και σέντρα του Ριζαϊ από αριστερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τρεις αλλαγές για την ομάδα μας με την είσοδο του Σπύρου Μάκρη, του Μάκη Ζαροδημου και του Νταρλαδημα Παναγιώτη .
Στο 49΄ σκόραρε ο Μάκης Ζαροδημος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 69΄ ήταν η σειρά του Σπύρου Μακρή να χρησθεί σκόρερ με ωραίο πλασέ.

Η ομάδα όπως ανέφερα παραπάνω ήταν σε όλον τον αγώνα σοβαρή και πειθαρχημένη, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο προσωπικό μπράβο στο κοουτσάρισα το Χρηστου Καλκανη για μια ακόμη φορά.

Διακριθέντες ήταν όλοι οι παίχτες της ομάδας όσοι αγωνιστήκαν από την αρχή καθώς και οι αλλαγές.

Συγχαρητήρια σε όλους για την καλή εμφάνιση της ομάδας, συνεχίζουμε , κοιτάμε τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με την Βραχα.

Σύνθεση: ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

ΜΗΤΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΚΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΡΙΖΑΪ ΥΛΛΙ, ΜΠΑΡΚΑΣ ΜΑΚΗΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

Αλλαγές :

ΖΑΡΟΔΗΜΟΣ ΜΑΚΗΣ46΄ (ΜΑΚΚΑΣ Κ.), ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 46΄(ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ), ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 46΄ (ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Φ)


Προπονητής :

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σύνθεση: ΒΙΤΩΛΗ

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΑΛΥΒΑΣ Λ., ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ Δ., ΤΣΟΚΑΝΟΣ Ε., ΔΕΡΝΙΚΑΣ Θ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ., ΤΣΟΚΑΝΟΣ Δ., ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ Δ., ΣΤΕΦΑΝΗΣ Κ., ΣΤΟΕΒ Σ., ΣΤΕΦΑΝΗΣ Σ.