ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ-ΒΡΑΧΑ


Σήμερα 20/09/2009 και ώρα 16:00 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ - ΒΡΑΧΑ.
Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο με σκορ 5-2. Τα γκολ έβαλαν ο Βασίλης Τσεκουρας με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο.
Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1. Στην αρχή του δευτέρου ημίχρονου η ομάδα της Βραχας προηγήθηκε με 1-2, μετά από σωρεία ευκαιριών με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γιωργο Ηλιοπουλο η ομάδα των Μεξιατων ισοφάρισε μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Τσεκουρας και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιωργος Ηλιοπουλος.
Το ματς τελείωσε 2-2.
Ακλούθησε ημίωρη παράταση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ηλιοπουλο ο οποίος και σημείωσε χατ τρικ με τρία γκολ τον ένα καλύτερο από το άλλο.

Σύνθεση ομάδας :

ΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΚΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΙΖΑΪ ΥΛΛΙ, ΓΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ : ΧΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :

ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ