ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια από τον πάτερ του χωριού μας κ. Τραντο Δημήτριο.
Παρουσία του Δήμαρχου Υπάτης Δημήτρη Καραβανα, του Αντιδημάρχου Χαιροπουλο Δημήτριο, του πρώην Αντιδημάρχου και αντιπρόεδρο της ομάδας Ιωάννη Γατσιο , της Προέδρου του χωριού Ιωάννας Τασιου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτριος Γιαννολοπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την κατασκευή του χλοοτάπητα και του ηλεκτροφωτισμού, ευχήθηκε από μέρος του διοικητικού συμβούλιου υγεία και καλή επιτυχία για την νέα ποδοσφαιρική χρoνια.
Τον λόγο στην συνεχεία πηρε ο δήμαρχος Υπάτης Δημήτρης Καραβανας, ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία για την νέα ποδοσφαιρική χρoνια.
Τόνισε ότι στα άμεσα σχεδία του δήμου είναι η κατασκευή της περίφραξεις και συντήρησης των αποδυτήριων και ότι θα είναι συνεχεία διπλά μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.
Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τον Δήμαρχο Υπάτης Δημήτρη Καραβανα για την πολύτιμη βοήθεια του