ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 1961

Ιστορία του συλλόγου ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ


Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 1961 και είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της Α’ Κατηγορίας, αγωνίζεται σ’ αυτή, πάντα τερματίζοντας στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το 2010 έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από 49 χρόνια, η ομάδα μας αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια στα σαλόνια της Α1’ Κατηγορίας δυστυχώς δεν κατάφερε να μείνει και φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Δεν μας πειράζει όμως εμείς είμαστε εδώ συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, με μια νέα και δυνατή διοίκηση , μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κύριο στόχo την διαφήμιση του χωριού μας και την μεγάλη ιστορία της ομάδας γενικότερα.. Από το 2009 η ομάδα μας αγωνίζεται στο γήπεδο της σε φυσικό χλοοτάπητα και με ηλεκτροφωτισμό, έχοντας ένα από τα καλύτερα γήπεδα, στην Φθιώτιδα.


Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ

Όπως σας υποσχέθηκα αποκλειστικά οι πρώτες φωτογραφίες του γηπέδου σήμερα Ημέρα Πέμπτη 15 Απρίλιου 2009 και ώρα 21:30.
Μια ημέρα σημαδιακή για όλους μας, μιας και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, τόσο με την κατασκευή του χλοοτάπητα όσο και με την κατασκευή του ηλεκτροφωτισμού.
Έργα που δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε την μεγάλη βοήθεια του Δημάρχου μας του Δημήτρη Καραβανα όσο και του Αντιδημάρχου μας Ιωάννη Γατσιο (Φώτο).
Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ένα έργο που απευθύνεται σε όλους τους νέους του χωριού μας και όχι μονό.
Αλλά και σε όλους τους κατοίκους που θέλουν να κάνουν τον απογευματινό ή και Βραδινό περίπατο τους.